Medlemsfest

Välkommen på medlemsfest!

Nerikes Kattklubb bjuder in sina medlemmar till en högtflygande medlemsträff, med mat, dryck och olika aktiviteter, och om vädret tillåter kan de som önskar få skåda Örebro med omnejd från ovan i ett fyrsitsigt plan.

Läs mer här på hemsidan, eller följ evenemanget på Facebook

Förtydligande angående kullregistrering via mail

📌 Underskriven kullregistrering, kvitto och nödvändiga intyg måste bifogas som separata filer i mailet (ej vara inklistrade i mailet). Alla filer bör skickas i ett och samma mail.

📌 Det ska vara en fil per intyg, en fil med ansökan om kullregistrering. Det räcker med ett exemplar av varje dokument.

📌 Alla underlag ska vara högupplösta och väl läsbara, oavsett om de sänds via vanlig post eller digitalt!

KLISA-träffen

Under rådande omständigheter har vi valt att skjuta fram vår KLISA-träff som skulle ägt rum 13-14 juni. Vi återkommer med mer information om KLISA-träffen när vi har ett nytt datum.

Ta hand om er!

KLISA-KLUBBARNA

DÄK, GEK, MSK, NERK, VRK & VÄK

Synpunkter listan för Årets NERK-katt 2019

0 pristagarex

Här är listan för Årets NERK-katt 2019 för synpunkter (reviderad 200115) Var snälla och publicera inte placeringar och vinster på sociala medier förrän efter årsmötet. Den här listan är för att alla ska få möjlighet att upptäcka eventuella fel vilket innebär att ändring kan komma att ske. Tids nog får ni fira :-).

Senast onsdag 15/1 vill vi ha eventuella synpunkter på listan. Ni mailar till lena.boors@nerk.se (Lena har fullt upp med utställningsadministrationen inför vår februariutställning så det kan dröja innan du får svar).

http://www.nerk.se

Grattis till klubbmästarna 2019!

KM - Helene Lis, Barbro Åberg, Nicklas Liljehammar, Annika Berner och Lena Björkander tillsammans med raskatternas huskatt
Grattis till klubbmästare raskatt: WW’19 SW’19 IC S*Rockringen’s Underdog, ägare Barbro Åberg och Nicklas Liljehammar.

Grattis alla vinnare på klubbmästerskapet. Resultatlistan finns publicerad här. Resultatsidan kommer att kompletteras med vinnarna av sidoklasserna.

Foto: Hans och Paulo Boskär.

Klubbmästare huskatt
Grattis till klubbmästare huskatt: Bamse, ägare Madelene Johansson

Remiss – tyck till om SVERAKs fodervärdsavtal

Lämna dina synpunkter till Nerikes Kattklubb senast 5 december på e-post: caroline.tyresgard@nerk.se

Utkast till reviderat fodervärdsavtal. (pdf-fil som öppnas i nytt fönster)

Sedan årsmötet 2019 har SVERAKs arbetsgrupp för översyn av nuvarande avtal genomfört ett flertal möten samt även gjort en förenklad enkät för att inhämta synpunkter från enskilda medlemmar. SVERAKs arbetsgrupp har utifrån sina möten nu tagit fram ett utkast till reviderat fodervärdsavtal. SVERAKs styrelse vill få in officiella synpunkter från samtliga klubbar.

Den relativt korta svarstiden beror på att arbetsgruppen och sedan SVERAKs styrelse behöver hinna med att ta fram ett slutligt förslag innan utskicket till årsmötet i slutet av januari. Läs igenom utkastet och skicka in era synpunkter till Nerikes Kattklubb senast 5 december så vi hinner sammanställa svaren och skicka in till SVERAK.

/Caroline Tyresgård, NERK